maanantai 24. marraskuuta 2008

Arvontavoitto:))





Kiitos teille kaikille kommenteistanne:) Kommentteja on aina kiva lukea ja varsinkin nähdä ketä kaikkia satunnaisia kävijöitä täällä käy.
Kommentteja tuli runsain mitoin ja nyt on arvonta suoritettu. Arvonta suoritettiin niin, että mieheni valitsi kammasta kaksi piikkiä. (Siis jokaisella kammanpiikillähän on numero;)) Ensimmäinen piikki oli numero 17 ja se osui Elämän helmiä blogista Piitulle. Toinen oli numero 36 ja se osui nimimerkille Sirpa H kempeleestä. Onnea teille voitoistanne:)) Laitatteko minulle sähköpostiin osoitetietonne, niin laitan lomalta palattuamme teille postia tulemaan. (koti.hengetar@wippies.fi) Noissa kuvissa on nuo arvontavoitot eli toinen saa pilarikynttilän alustalla ja toinen kruunukynttelikön. Molemmille laitan vielä omatekoiset pikkutaulut:) Toivottavasti miellyttää..Se on vielä arpomatta kumpi saa kumman;)

Meillä tuli ihan hirveästi viime yönä lunta, niinkuin muuallakin suomessa. Sitä oli tuiskunnut terassillekin ihan joka koloon. Meni muutama tovi että sain kaikki hienot asetelmani esiin kaikkien kinosten alta:))
Ihanaa silti että lunta tuli. Menimme lauantaina mökillä ja tarkoitus oli hieman suojata paikkoja lumelta;))Myöhäistä oli.. varsinkin ruveta haravoimaan viimeisiä lehtiä kun kymmenen senttiä on lunta!!
Aina se talvi yllättää. Lapset pääsivät nauttimaan rattikelkalla laskettelusta ja tietysti nautimme termarista kuumaa kaakaota:))



Huurteinen järvi näytti kyllä uskomattoman kauniilta:)

Tässä muutama kuva jouluasetelmista, joita olen värkkäillyt. Uudessa "Underbara julhem" lehdessä näin pienessä mainoksessa melko samanlaisia pieniä pulloja ja siitä sain idean tuohon pullojuttuun. Pullot löysin täältä paikallisesta ruokamarketista hintaan 1,20€.
Huomenna meillä on suunta jo kohti Teneriffaa eli
oikein ihanaa marraskuun loppua teille kaikille ja lainatakseni erästä ystävääni, "näihin kuviin ja tunnelmiin:))"

Terkuin Hanneloore




maanantai 17. marraskuuta 2008

Kotia jouluasuun ja arvontaa:))



Moikka kaikille täällä piipahtaville ystäville:)

Tuossa jo muutama päivä sitten meni 10 000 kävijän raja rikki ja muutamat ovat vihjailleet arvonnasta..Nyt voisin sellaisen järjestää. Tämä blogimaailma on kyllä ollut paljon antoisampaa kuin kuvittelin ja mielelläni järjestän arvonnan teidän kaikkien ahkerien kommentoijien kesken:))
Eli kaikki tämän postauksen kommentoijat ovat mukana arvonnassa. Aikaa on ensi sunnuntaihin eli 23.11 asti. Palkintona on yläkuvassa oleva kynttilä ja aluslautanen. Lisäksi laitan pakettiin jotain kivaa yllätystä;))

Ensi viikolla lähdemme lomamatkalle ensimmäistä kertaa koko perheenä:)
Lapsille emme ole puhuneet vielä mitään eli se on heille täysi yllätys..
Sanomme vain että mennään helsinkiin moikkaamaan minun kummejani. Mahtaa lapsille olla suuri yllätys kun aamulla suuntaammekin kohti lentokenttää ja he pääsevät lentokoneeseen:)))Kohteemme on kanarian saaret ja Puerto de la cruz. Siellä pitäisi olla lapsillekin katseltavaa. Mieheni on täysin yksin hoitanut ja valinnut matkan:) Kuulemma siellä on jokaiselle jotakin, lapsille Loro Parque eläinpuisto ja papukaijalaakso. Minua kiinnostaa kasvitieteellinen puutarha ja ihana orkideapuisto:)tietysti tähän aikaan vuodesta suurin kukkaloisto on jo ehkä mennyt. Mieheni suunnittelee itse haluavansa mennä katsomaan isoa Teide tulivuorta. Alkaa kieltämättä matkakuume lisääntyä mitä lähempänä matka on:))
Jos teistä joku on käynyt siellä, niin otan ilo mielin vinkkejä vastaan minne kannattaa mennä.

Olen laittanut kotiamme jo joulukuntoon, koska matkalta on kiva palata jouluiseen kotiin:)))Tänä vuonna joulumme on aika valkoinen. Noista uusista ihanista lehdistä (toivekoti&puutarha ja maalaiselämää) inspiroituneena olen askarrellut ikkunoihin puolukanvarvuista köynnöksiä.
Tässä on kotiamme nyt valkoisissaan. Monissa ikkunoissa on aina ollut laskosverhot ja aluksi ikkunat näyttivät tosi paljailta. Nyt alkaa jo silmä tottua:)






Kiitos kaikille jotka käytte täällä vierailemassa ja nyt esittäisin pienen pyynnön. Olisi kiva nähdä ketä kaikkia täällä käy, joten nyt satunnaisetkin ystävät olisi kiva jos jättäisitte puumerkkinne:)ties vaikka arpaonni suosisi juuri teitä..

Kaikkea ihanaa teidän viikkoonne ja voikaa hyvin:)

Terkuin Hanneloore

maanantai 10. marraskuuta 2008

Lipaston uusi elämä:)

Heissan taas kaikille:))

Hurjaa..kävijälaskuri on ohittanut huomaamattani 10 000 kävijän rajan:))
Hienoa:) Kiitos siitä kuuluu teille, jotka täällä ahkerasti käytte katselemassa tuunailujani! Vielä alkukesästä katselin huokaillen täällä teidän muiden ihastuttavia blogeja..Ja nyt, muutamassa kuukaudessa olen löytänyt monia ihania ihmisiä tätä kautta. Joistakin on tullut jopa ystäviä;) Kiitos teille..

Tässä kuvia jo kauan sitten lupaamastani projektista jonka sain lopulta valmiiksi:)
Uusia projekteja odottelee jo käsittelyään, mutta nämä ihanat jouluaskartelut vievät nyt voiton:)

Ihanaa joulun odottelua kaikille jotka täällä piipahdatte:))

Terkuin Hanneloore










Valkoinen on valloittanut meidänkin kotiamme kovasti. Tässä lipasto pienen kasvojenkohotuksen jälkeen..






Tämä lipasto on ollut lapsuudenkodissani niin kauan kuin muistan. Se on ollut vaatehuoneen perällä, kun se on ollut niin ruma..

Päätin ottaa pienen projektin ja muutama kuukausi siihen menikin. Mieheni oli niin kiva että auttoi tuossa vanhan maalin poistossa muutamana päivänä. Kuumailmapuhaltimella kun poistaa maaleja, niin pitää olla kyllä hyvät hengityssuojaimet. Se on aivan hirvittävä käry mikä siitä tulee..

tiistai 4. marraskuuta 2008

Kiitos tunnustuksesta ja lisää kransseja;))



Tämän valtavan kokoisen höyhenkranssin löysin eräästä tilpehöörikaupasta muutamalla eurolla. Se oli väriltään aivan tummanruskea ja ihan liian tumma:) Ostin valkoista spraymaalia ja melkein kaksi purkkia nuo höyhenit maalia imivät. Prismasta löysin kauniit helmisisustusvalot ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen:))



Uusimmasta kotivinkki lehdestä näin hieman tähän tyyliin toteutetun kranssin. Se oli kyllä paljon hienompi:)


Tämän ihanan tunnustuksen olen saanut Maanolta Kiitos, siitä tuli hyvä mieli:)

Tässä maininnan eteenpäin jakamisen säännöt:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.
1.Onnin kotopesään Milanalle
2.sinisen oven taakse Sirkalle
3.vanhan lumoissa Päiville
4.Mummu ruususen kotiin Marikalle
5.Meillä kotona Cialle


Ihania blogeja on tänä päivänä niin paljon ettei valitettavasti ehdi kaikkiin edes tutustua. Kiitos kaikille ihanille blogiystävilleni kommenteistanne ja kiitos kaikille jotka jaksatte ihania ideoitanne jakaa:))

Kuulumisiin taas..
Terkuin Hanneloore