sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Vihreä linja ja kiitokset <3<3<3


Pikainen tervehdys täältä lumikinosten keskeltä:)) Kuten varmaan kaikki muutkin, niin täällä odotellaan kevättä saapuvaksi. Tuntuu hullulta kun lumikinokset pihassa vain kasvavat ja pihaa on saanut kolata melkein joka päivä..Olisi saanut tämä lumimäärä tulla tammikuussa:) Kaikesta huolimatta on ollut hienoa viettää kunnon talvea:))Pulkkamäessä ja luistelemassa on ahkerasti käyty! Hiihtäminen on jäänyt hieman vähälle ja toivoa sopii, että ensi talvi olisi yhtä hyvä:)

Olen myös hieman palaillut työelämään ja se on ollut todella kivaa. Terkkuja työkaverille;)) Toinen uusi asia elämässäni on ruokavalion muutos.TÄLLÄ HETKELLÄ VOIN NIIN HYVIN, ETTÄ SIITÄ ON IHAN PAKKO KIRJOITTAA TÄNNE:))
Eli aloitin ns.karppaamisen alkuvuonna ja se tarkoittaa hiilihydraattien vähentämistä ruokavaliosta. Olen jättänyt mm. leivät, perunat, pastat ja sokerit tyystin pois ruokavaliostani. Olen oikein ahminut tutkittua tietoa hiilihydraattien vaikutuksesta ihmisten elimistöön ja yllättänyt siitä, KUINKA PALJON ME IHMISET SAIRASTUMME SEN VUOKSI MITÄ SYÖMME!! Minulta on kahden kuukauden aika poistunut monia pieniä vaivoja kuten, jatkuva mahan pömpötys, turvotus, polvikivut, päänsäryt yms. Kaiken tämän lisäksi painoa on lähtenyt 7kg:)) Iho voi paremmin kuin vuosiin ja selluliitti on kadonnut lähes tyystin..kuivaharjaan jalkojani silti lähes joka ilta:))
En halua tämän enempää asiaa hehkuttaa, mutta jos haluat itse parantaa elämänlaatuasi, niin tässä linkki karppaajien sivuille. karppaus.info Elämänlaatua voi parantaa monella muullakin tavalla, mutta tämä on kyllä kokeilemisen arvoinen juttu:)) Kertokaa ihmeessä, jos teillä muilla on hyviä kokemuksia asiasta?
Vihreä linja valtaa kotiamme muutenkin eli pyykin pesen intialaisilla pesupähkinöillä ja konetiskitabletit ovat myös ecover luonnontuotteita. Tässä linkki yhteen kivaan eko kauppaanEkona in.

Muutenkin olen ruvennut ajattelemaan elämää arvokkaana asiana ja varsinkin sitä mitä opetan lapsilleni:))
Mieheni mielestä olen lähestulkoon hurahtanut, mutta ihan hyvään asiaan!!

Pikkaisen olen jotain ihanaa ja pientä löytänyt kotiimme;)) Porissa on ihana kauppa nimeltä, Atelje Auli-Kristiina sinne kannattaa lähteä vaikka kauempaakin..siellä ihan pökertyy kaikista kauniista tekstiileistä ja esineistä. Tarjotin on mummuni lapsuudesta.
Tämän ruususydämen myötä haluan kiittää teitä kaikkia ihania blogiystäviäni..
Kiitokset ihanista kommenteista ja kannustuksesta!! Tänä viikonloppuna tulen taas kurkkimaan blogeihinne mitä teille kuuluu:))

Hyvät viikonloput kaikille täällä piipahtaville.

Terkuin Hanneloore

12 kommenttia:

weisser traum kirjoitti...

oh das sieht sooo traumhaft schön aus bei dir. grüässli daniela

Marsuliini kirjoitti...

Onneksi olkoon painonpudotuksesta!
Karppauksen nimeen vannon minäkin. Aion taas aloittaa kun saan lääkäriltä luvan. Karppaajien sivuilla on tosi hyviä reseptejä. Lapsetkin niistä tykkäävät. Mukavaa viikonloppua :)

Nina kirjoitti...

Mukava kuulla, että voit todella hyvin ja painoakin pudonnut.
On tärkeätä kuunnella kehoaan ja ruokkia sitä oikein.
Kiitos linkeistä.
Kannatan ekologisuutta.

Ihana on ruususydän asetelmasi!:)

Lennu kirjoitti...

Huomenta Hanneloore!
Ihania kuvia olet laittanut taas!
Olen seuraillut sinun kevennettyä elämääsi ja aion käydä karppaus.infossa itsekin. Kremppaa on jos jonkinlaista pientä. Minä rakastan pastaa, paahdettua leipää jne. Miten ihmeessä siitä pääsisi eroon!? Onnea sinulle painonpudotuksesta.
Ihanaa viikonloppua toivoo Lennu

Anonyymi kirjoitti...

Oon kuullu paljon karppauksesta, ja pelkästään hyvää! Mieski joka päivä nykysin puhuu että pitäsköhän alkaa. Täytyypä käyä tuolla sivulla katsomassa
Pesupähkinöitä oon kokeillu myös, mutta se värjäsi ikävästi pyykin. Mulla jäi pari kiloa käyttämättä sitte niitä, be vaan lojuu tuolla. En viiti kellekään antaakaa niitä sotkemaan. Eka satsi minkä ostin oli parempaa, toinen oli huonoa :(. Nyt käytän Allegroa, josta tykkään kovasti, tosin siinä on fosfaattia, sille ei voi mitään. Mutta ei sentään zeoliittia, joka ois ympäristölle paremoaa mutta ihmiselle huonompaa. Ja koneelle. Konetiskiainetta kokeilin Sonettia välillä, nyt oon palannu taas Pirkkaan, pitäs löytää joku ympäristölle parempi aine, pitäsköhän käyä kurkkii sun toinenki linkki...
Mukavaa viikonloppua!

Anki kirjoitti...

Heippa Hanna!

Uusi elämäntyylisi kuulostaa ihailtavalta, kiinnostuin tuosta karppauksesta ja aion käydä vilkuilemassa noilla sivuilla. Kärsin itse juuri samansuuntaisista vaivoista kuin sinäkin aiemmin. Rakastan liikuntaa, mutta ruokailutottumukseni voisivat varmasti olla paremmatkin =0)

Aurinkoista viikonloppua, voi hyvin <3

Sirkka kirjoitti...

Heippa!

Oikein hyvää vointia sinulle ja aurinkoisia päiviä, kohta alkaa kesäaika 29.3. kelloja siiretään eteenpäin...aatteles näin meitä viedään:)) kiitos kauniista kuvistasi!

Mukavaa iltaa!

päivi kirjoitti...

hei ja lämpöinen kiitos vierailustasi<3
kuviasi on aina yhtä ihana katsella, niissä viipyilee menneen ajan tunnelma<3
mukavaa kun teilläkin on lunta vaikka toivoisihan sen jo alkavan sulaa....
ihanaa sunnuntaipäivää
rosegardeniin:)
halauksin päivi

maano kirjoitti...

onnea uudesta "hurahduksesta ja sen myötä tulleista iloista " . mul on kans tunne et kohta hukun lummeen :/

Anonyymi kirjoitti...

heippa Ystäväni!
karppaus on tosiaan tehokasta. Mulla on nyt n.-12kg, tosin viikonlopusta asti olen sortunut, enkä meinaa saada itseäni takaisin kuriin... Osasyynä vi....us, jonka tuo mun remonttikohteeni aiheuttaa. Täytyy nimittäin varmaan taas lähiaikoina mennä pyllyremonttiin... Siihen ei edes karppaus ole tehonnut.

Mutta mä täällä Isännän mieliksi viikko sitten siirtelin huonekaluja(olenkohan jo kertonut?), kun hän itse oli poissa, niin vaihtelin lipastojen paikkoja;). Ja etetisen ison lipaston vedin varpailleni... kai sinne joku hiusmurtuma tuli...
Nyt on vaan rasittavaa, kun ollaan ihan peeaa, niin ei pysty itseäni piristämään laikaan. Ja pää on ideoista ihan tyhjä...

harmin paikka, en tiedä koska nähdään. me ei siis varmaan pitkään aikaan päästä sinne, koska tuo remonttialue on aika huonona...
Mutta täällä oli muistaakseni loppukuusta jotkut sisustus,puutarha,koti messut, ja onkin pitänyt kysellä, tulisitko tänne silloin?

Voi hyvin, ja haleja koko poppoolle!

Anni kirjoitti...

Heippa Hanneloore! Karppaus kuunnostaa tosissaan mielenkiintoiselta. Minulla ei ole painonpudotustavoitteita (pikemminkin päinvastoin...), mutta kaikenlaisten pikkuvaivojen lähteminen kuulostaa erittäin hyvältä! Olen miettinytkin sitä, kuinka paljon niistä olisi poistettavissa ruokavaliolla, mutta konkreettiset ohjeet olisivat tarpeen. Täytyypä tutustua sivuihin! Kiireetöntä keskiviikkoiltaa:)

mimmuli kirjoitti...

Onnea mahtavalle karppaus tulokselle=) Kauniita kuvia täällä taas ihailemassa,
t. Mimmuli