keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Pitkästä aikaa:))



Kylläpä aika kuluu hirvittävän nopeasti..Minulla on ollut todella työntäyteinen ja erilainen syksy. Aloitin uuden työn ja opiskelun. Esikoiseni meni myös ykkösluokalle ja nuorempi siirtyi kokopäivähoitoon. Koko viime lukukauden olin käytännössä kotiäitinä muutamia työkeikkoja lukuunottamatta, joten muutos on ollut melkoinen. Nyt on muutama kuukausi mennyt totutellessa uuteen päivärytmiin ja aikaa ei ole juuri jäänyt harrastuksille tai saati ystäville:(( Mutta, tuntuu silti että, kaiken kiireen keskellä elämä asettuu pikkuhiljaa omiin uomiinsa. Tuntuu tosi hyvältä ja nautinkin jokaisesta päivästä:))

Muutaman viikon päästä onkin jo syysloma ja sain itsellenikin vapaata siihen, joten pääsen nauttimaan kiireettömistä aamuista lasten kanssa!
Kiitos muuten kaikille ahkerille kommentoijille! Blogitaukoni venyi aitottua pidemmäksi ja olenkin käynyt pitkästä aikaa ihailemassa kotejanne. Monilla on elämä muuttunut niin kuin minullakin ja unelmia on toteutunut..ihanaa lukea kuulumisianne:))







Sisustusrintamalla on ollut todella hiljaista koko kesän ja syksyn, mutta nyt on alkanut taas sisustusinto heräilemään. Yleensäkin se on aina ehkä syksy jolloin ihmiset intoutuvat laittamaan kotia. Koko kesä on oltu ulkona ja eletty terassielämää. Muutaman hankinnan tein kesäällä ja toinen niistä on tuo pieni lipasto ristikko-ovilla. Ostin sen kankaanpäästä ihanasta Homeberrystä Hieman se vielä hakee paikkaansa, mutta eiköhän se aina johonkin huoneeseen mahdu:)Nyt se on pyhitetty sisustuskirjoilleni.
Ystäväni ompeli minulle verhot, jotka ovat tehty house style keittiöpyyhkeistä ja palasta pilkkukangasta. Kankaiden väliin hän laittoi pikkuisen pitsiä. Keittiöpyyhkeet tilasin jostain nettikaupasta alehintaan. Kiitos Johannalle ideasta:)) Pyyheitä oli kahta väriä, valkoisia sekä beigeä ja oli niin vaikea valita että ostin molemmat värit.






Kovin pitkään kukat ovat tänä vuonna selvinneet ja minulla onkin terassi täynnä murattia ja hortensioita. Ensi viikonloppuna voisi vihdoin olla aikaa laittaa terassia syyskuntoon. Ajattelin mennä lasten kanssa metsään ja katsoa mitä kaikkea sieltä löytyy, varpuja, kanervia ja havuja. Ihanaa, metsän tuoksuun en koskaan kyllästy!

Minua oli muistettu tunnustuksellakin:) Kiitos! Palaan siihen myöhemmin:))
Ihanaa loppuviikkoa kaikille!
Terkuin Hanneloore

10 kommenttia:

Henska kirjoitti...

Heippa Hanneloore ja ihanaa että palasit ja pääsin taas kurkkaamaan nättiin kotiinne :)

Kylläpäs siellä on arki muuttunut. Totutteluun menee varmasti aikaa...

Kauniit verhot olet saanut. Hyvä idea :) Eilisessä Innossa olikin verhotangot aseteltu samalla tyylillä ja minusta ovat tosi nätit noin!

Kauniita kuvia muutenkin, ja tuo lipasto on huippu. Löytää paikkansa varmasti. Mullakin sisustusinto on pikkuhiljaa alkanut kasvaa ja pieniä hankintoja tulee tehtyä lähes joka kauppareissulla. Isompiakin ideoita on mielessä, mutta ensin pitäisi keksiä miten vanhoista kalusteista pääsee eroon. Jotenkin ei raskis luopuakkaan, mutta varastoonkaan ei mahdu... Nyt vielä tyydyn siirtelemään tavaroita paikasta toiseen ja vaihtamaan olohuoneen tekstiiletä lähes viikottain... :)

Mukavia syyspäiviä sinne. Nauttikaa syyslomastanne. Toivotaan aurinkoa metsäretkellenne...

Henska

tina kirjoitti...

Voi kun kiva kun olet tullut takaisin!Täällä myös sunnitellaan metsäreissua :).Verhot oli ihanat!
Nauti kunnolla syyslomasta lasten kanssa.

Olivieno kirjoitti...

Hieno on uusi lipastosi! Ja ihan huippuidea nuo verhot!

Hannukka kirjoitti...

Mukava syksyä vai pitäisikö jo sanoa talven jatkoa sinulle!

Hanna kirjoitti...

Ihania kuvia kodistanne, teillä on niin kaunista! Nuo pyyheverhot on tosi kivat, hyvä idea! Mukavaa syssyä :)

sanna kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta! Verhot ovat todella kauniit, kiva idea käyttää keittiöpyyhkeitä. Kauniilta näyttää kotinne kuvissa! Hyvää tulevaa viikonloppua!

Tuikku kirjoitti...

Hei Hanneloore, pitkästä aikaa oli ihana nähdä postaus blogissasi. Vähän väliä on pitänyt kurkistella, joko...nyt odotus palkittiin. Ihana verhoidea, tilasin myös juuri uudet keittiöpyyhkeet Jeanne Dárclivingiltä ja meinasin toteuttaa niistä saman jutskan:) Lipastosi myös on IHANA. Ja sellainen, mikä sopii vaiks mihin! Varmasti vaatii totuttelua uusi elämänrytmi, mutta sehän on vain vaihtelua, joka virkistää mieltä! Mukavaa syksyä Hanneloore!!

FanniAuroora kirjoitti...

Heipsan pitkästä aikaa =)
Homeberry-löytö on kaunis. Ja noi verhot on mielettömät, mistä sä noi pyyhkeet tilasitkaan? Vai oot sitte molemmassa töissä/opiskelemassa... Miten jaksat? Ite jossain vaiheessa "harrastin" samaa ja on tosi rankkaa, onneksi mieheni oli tukenani kotihommissa yms. muuten en olisi selvinnyt urakasta! Kaunista syksyä ja kiva kun palasit tänne blogistaniaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Tälle sivustolle tulen toistekin, olet ottanut ihania kuvia kauniista kodistasi ja monta ideaa jäi mieleen "tuunattavaksi". Nuo ompelukoneen jalat ovat olleet mielessä jo pidempään. Ihana nähdä toisen toteuttamana kaunis sivupöytä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
niin se elämä voi muuttua äkkiarvaamatta aivan erilaiseksi. Ehkä juuri sen vuoksi kannattaa nauttia jokaisesta päivästä täysillä - lapsista, uudesta työstä ja opiskelusta. Mukavaa syksyn jatkoa