maanantai 6. joulukuuta 2010

Touhukas joulukuu


Minun jouluvalmisteluni ovat totaalisen vähissä tänä vuonna..vietän joulukuun jouluun asti 150km päässä kotoa työharjoittelun merkeissä. Raskasta on ollut olla erossa perheestä, varsinkin lapsista. Olen silti nauttinut tästä, koska nyt olen saanut ns.omaa aikaa myös samalla. Töiden jälkeen olen päässyt nauttimaan pitkästa aikaa monivuotisesta harrastuksestani ratsastuksesta. Ai että, se on ollut ihanaa!! Huomaan jo todella kaipaavani rakkaan harrastukseni pariin. Kahdeksan vuotta olen elänyt perheelle ja lapsille antaumuksella. Nyt tuntuu, että hepat ovat viemässä minua uudelleen:)) Laitan tähän talvisia kuvia, osa on uusia ja osa jo menneiltä jouluilta. Askartelut ovat jääneet vähiin tänä vuonna, ensi vuonna sitten.










Joulu on ihana perhejuhla ja olen siitä aina nauttinut paljon. Tämä joulu on vain erityisen raskas, koska se on veljeni kuoleman vuosipäivä. Yhden vuoden olen sitten jo elänyt ilman häntä. Loppuelämä on jäljellä..
Laitan tähän linkin ihanaan lauluun pikkuveljen joulupuuro, jonka kuulin ensimmäisen kerran noin viikkoa ennen pikkuveljeni kuolemaa. Ihmeellinen sattuma?
Ihanaa joulunodotusta kuitenkin kaikille ja muistetaan näyttää rakkauttamme kaikille läheisille ihmisille.

Terkuin joulukyynelin H

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Ja kivalta kuulostaa tuo työharjoittelu ja paluu heppojen keskelle.

Jaksuja myös vuosipäivään <3

Anonyymi kirjoitti...

Jaksuja Hani <3!
Mä jo innolla ootan niitä Neidin ekoja kisoja:D...
-Nipsu-

Marika kirjoitti...

Blokissani odottaa sinua tunnustus
Mummu-Ruusunen