tiistai 22. heinäkuuta 2008

Tunnelmia sisältä..


Heippa taas kaikille ja kiitos ihanista kommenteista:))
Olen täällä ihan otettuna kaikista ihanista sanoista ja onnellinen siitä että olen löytänyt teidät. Mieheni kun ei aina edes huomaa jos olen keksinyt jonkun kivan sisustusidean. Viimeksi kävi juuri näin..
Minun mieheni on intohimoinen musiikin kuuntelija ja hän tehnyt itse kaiuttimet ym.vahvistimet. Kuvissa näette Tv-kaapin toisella puolella "ihanan" ruskean möykyn. Se on kaiutin.
No, sain loistoidean tuoda vanhan oven sen toisen eteen ja kuinkas kävikään,
mieheni ei huomannut koko asiaa, ennenkuin hänelle siitä sanoin. Sitten siitä keskusteltiin noin puoli tuntia, saako ovi jäädä siihen. Nyt on ovi ollut siinä muutaman viikon;))) Seuraavaksi ajattelin laittaa lisää puutarhakuvia, koska luonto on nyt kauneimmillaan.

10 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Ihanaa kun on vähän erilaista...ovet mahtavat, kivasti olet osannut ryhmitellä nämä kuvasi..onpa avaraa..paljon mahtuu vielä tavaraa:)
Mukavaa ja onnelista iltaa.

Possumamma kirjoitti...

Hih, ennenkuin luin tekstisi, niin ajattelin, että tuossa talossa asuu onnellinen mies, kun on saanut rumat (!), isot kaiuttimensa näkösälle;D Meillä isäntä kanssa on noitten perään-> meilläkin OLI olkkarissa sellaiset vielä isommat, kivijaloilla olevat järkäleet, mutta onneksi, oi onneksi ei ole enää, vaan nyt on sitten seinällä 2 mustaa rumaa laatikkoa... Vaan, myönnettäköön, että hyvähän niillä on jotain elokuvaa tms. kuunnella:)

Mukavaa, kun ei ole koko koti täynnä vain valkoista, vaikkakin mullakin on valkoista alkanut ilmestyä sinnesuntänne, mutta pitää sitä olla muutakin kaverina:)

Tykästyin erikoisesti tuohon tummaan (puu?)seinään, ihana! Onkos se tehty ihan lankuista vaiko jostain muusta? Lyhty- /kynttilähöperönä mä en malttais olla laittamatta siihen lisää lyhtyjä:D

Pitää nyt kysäistä vielä (kun vauhtiin pääsin, HIH!), että jos toi teitin lattia on laminaattia, niin mitä laminaattia? Näyttäis nimittäin kovasti siltä, mitä minä eilen illalla kattelin/mihin kallistuin eniten, on tosi tosi hankalaa koittaa miettiä, että mikäs lattiamateriaaliksi, laminaattiin siis on toinenpuolisko kallistunut, mutta sitten se,että mikä kestää hyvin noi karvakorvatkin jne. Huokaus.

Ainiin, saapi lisätä listalle:)

Tiia kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogissasi, kivalta näyttää. Tulen uudelleenkin!!

Sarppa kirjoitti...

Kiitos vierailusta, vastasin sinulle..

Oi että kuinka kauniita huonekaluja sinulla onkaan... huoks.. tosi kauniita..

jaana kirjoitti...

Eka kertaa blogissasi. Ihana koti ja piha sinulla!
Saanhan linkittää sinut sivulleni?

Marika kirjoitti...

Ihastuttavaa!
Minunkin nojatuolit alkaa kinuamaan ruusukankaisia päälisiä.
T: Marika
http://www.haaveiluja.vuodatus.net/

Nipsu kirjoitti...

Uudet tyynyt sohvalla;)
Onneksi se sun mies vaan intohimoisesti KUUNTELEE sitä musiikkia. Muuten asuisit samanlaisessa sekasorrossa kuin me... tämä huusholli on kaameimmassa kunnossa ikinä ja tavaraa on niin, ettei kulkemaan meinaa mahtua. No, sulle on aina tilaa;).
noo, sitä 300neliön kartanoa odotellessa...

tiina kirjoitti...

On se vaan kumma että ne kajarit on miehille niin tärkeät.. ;)
Meillä kanssa "painittiin" saman onkkelman kanssa ennen, sit mies meni ja ostaa pamautti uuden telkun niin kajarit sai häädön, onneksi!!! Kaunista on täällä.. :)

päivi kirjoitti...

sinulla yhtä kaunista sisällä ja puutarhassasi!
paljon kaunista katsottavaa mutta silti niin avaraa...
kauniita kalusteita...
tänne taidan päivittäin tulla kyläilemään, niin kodikkaalta täällä tuntuu...
kiitos kuvista, niitä ei ole koskaan liikaa!

terkuin päivi

ps.kiitos vierailustasi

Sabuska kirjoitti...

Vastavierailulla täällä ekaa kertaa ja tulen kyllä uudestaankin!
Miehet ei tosiaan aina ymmärrä/näe koko päivän siirreltyjen mööpeleiden tuomaa muutosta ;-)Ja suurin osa tutuistanikin lukeutuu tähän porukkaan, joita ei kiinnosta. Siksi on ihan älyttömän hienoa bloggailla ihmisille jotka tietää kuin tärkeää on saada esim. seinälle se juuri oikea värisävy.
Minut saa linkittää, se on suuri kunnia ;-)
Tänne tulen myös minä uudestaan!