maanantai 24. marraskuuta 2008

Arvontavoitto:))





Kiitos teille kaikille kommenteistanne:) Kommentteja on aina kiva lukea ja varsinkin nähdä ketä kaikkia satunnaisia kävijöitä täällä käy.
Kommentteja tuli runsain mitoin ja nyt on arvonta suoritettu. Arvonta suoritettiin niin, että mieheni valitsi kammasta kaksi piikkiä. (Siis jokaisella kammanpiikillähän on numero;)) Ensimmäinen piikki oli numero 17 ja se osui Elämän helmiä blogista Piitulle. Toinen oli numero 36 ja se osui nimimerkille Sirpa H kempeleestä. Onnea teille voitoistanne:)) Laitatteko minulle sähköpostiin osoitetietonne, niin laitan lomalta palattuamme teille postia tulemaan. (koti.hengetar@wippies.fi) Noissa kuvissa on nuo arvontavoitot eli toinen saa pilarikynttilän alustalla ja toinen kruunukynttelikön. Molemmille laitan vielä omatekoiset pikkutaulut:) Toivottavasti miellyttää..Se on vielä arpomatta kumpi saa kumman;)

Meillä tuli ihan hirveästi viime yönä lunta, niinkuin muuallakin suomessa. Sitä oli tuiskunnut terassillekin ihan joka koloon. Meni muutama tovi että sain kaikki hienot asetelmani esiin kaikkien kinosten alta:))
Ihanaa silti että lunta tuli. Menimme lauantaina mökillä ja tarkoitus oli hieman suojata paikkoja lumelta;))Myöhäistä oli.. varsinkin ruveta haravoimaan viimeisiä lehtiä kun kymmenen senttiä on lunta!!
Aina se talvi yllättää. Lapset pääsivät nauttimaan rattikelkalla laskettelusta ja tietysti nautimme termarista kuumaa kaakaota:))



Huurteinen järvi näytti kyllä uskomattoman kauniilta:)

Tässä muutama kuva jouluasetelmista, joita olen värkkäillyt. Uudessa "Underbara julhem" lehdessä näin pienessä mainoksessa melko samanlaisia pieniä pulloja ja siitä sain idean tuohon pullojuttuun. Pullot löysin täältä paikallisesta ruokamarketista hintaan 1,20€.
Huomenna meillä on suunta jo kohti Teneriffaa eli
oikein ihanaa marraskuun loppua teille kaikille ja lainatakseni erästä ystävääni, "näihin kuviin ja tunnelmiin:))"

Terkuin Hanneloore




14 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Upeat palkinnot! Onnittelut voittajille ja aurinkoista lomamatkaa Hanneloorelle!

tina kirjoitti...

Hienot palkinnot ja oikein upeata matkaa teille!
Kauniit kynttiläasetelmat!

kati kirjoitti...

Onnea voittajille! Kiva tuo pullokynttiläidea ja oikein rentouttavaa lomamatkaa!

pioni kirjoitti...

Kauniit adventtikyntteliköt, varsinkin tuo pulloista tehty.
Rentouttavaa lomaa!

Nicole kirjoitti...

Onnea voittajille!! Minä en edes ehtinyt olla mukana...
Ihania askartelujakin!
Aurinkoista matkaa koko perheelle!

Minttu kirjoitti...

Hei Hanneloore!
Aivan ihanat palkinnot ja pienet pullot on tosi kauniit myös! Oikein ihanaa ja aurinkoista lomaa teille! Pahastuisitko sie kovasti, jos mie linkittäisin blogisi suosikkilistalleni?!
Terveisin Minttu

Hanna kirjoitti...

Voi kuin suloisia palkintoja.. Ja suloisia ovat muutkin kynttiläkuvasi! Te olettekin varmaan jo etelän lämmössä, rentouttavaa ja lokoista matkaa :)

Milana kirjoitti...

Ihania, siis satumaisen kauniita kuvia! Harvoin ehdin käymään, mutta hyvän mielen täältä saa!!!!

Vuokko kirjoitti...

Moikka. Haaste taas liikkeellä, käy kurkkaa blogiini

Minna kirjoitti...

Hei,
Olet hyvällä maulla sisustanut kotisi! Ihana! Voin vain haaveilla samanlaisesta:)

t.Minna

Nallekauppa kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia! Aivan kadehdin kun joku saa aikaan jotain noin tunnelmallista, vanhanaikaista... itse en koskaan saa toteutusasteelle ;) varmasti tulen vierailulle toistekin! :)

Sarppa kirjoitti...

Voi että kuinbka kaunista olet laittanut..

Hanna-Maria kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvista. Ihastuttavaa matkaa!

Piitu kirjoitti...

Voi kiitos kiitos kiitos :) Ihana paketti odotti eilen postissa :) Kruunukynttelikkö on jo saanut paljon kehuja, vuorokauden vasta ollut meillä. Kiitos vielä kerran!