torstai 26. helmikuuta 2009

Vintage Remmi ja löytöjä..

Jokunen viikko sitten lupasin kertoa teille yhdestä mukavasta asiasta. Kyseessä on Vintage Remmi:))Se on Annukan keksimä oiva nimi, meille sisustushörhöille:))

Kaikki alkoi siitä, kun mieteimme yhden ystäväni kanssa kokoontumisia sisustuksen parissa..Siis olisi kiva kokoontua erilaisten ihmisten erilaisissa kodeissa, saamassa ideoita ja muuten vaan ihastelemassa. Sitten pohdeimme ystäväni kanssa ketkä mahdollisesti haluaisivat mukaan? Molemmat tiesivät heti ketä haluavat pyytää:))Kaikilla mukana nyt olevilla on samankaltainen sisustusmaku:))Se kun kummasti yhdistää..Rakkaus kaikkeen vanhaan ja kuluneeseen. Joukossa oli siis ihmisiä, jotka eivät koskaan olleet tavanneet toisiaan. Annukka, yksi meistä, suostui ottamaan meidät ensimmäisenä omaan kotiinsa:))Kiitos siitä! Sinulla on niin kaunis koti ja joskus vielä teet kyllä oman blogin, jotta kaikki saavat ihastella kauniita tuunattuja huonekalujasi ja hurmaavia asetelmia;))
Jokainen joka on tullut Remmiin mukaan, sitoutuu ottamaan vuorollaan kaikki kotiinsa ihastelemaan ja nuuskimaan paikkoja:))) Jokainen kotihan on erilainen ja kaikista kodeista löytyy kauneutta:))
Me soveimme myös, että kahvit "emäntä" lupautuu keittämään ja jos joku haluaa jotain tarjota niin sekin sopii. Päätarkoitus tapaamisilla on kuitenkin katsella kotia, saada ideoita ja neuvoja.
Olemme nyt kokoontuneet vasta kerran ja nyt 10.3 on seuraava tapaaminen. Ideoita syntyi jo ensimmäisellä tapaamiskerralla..Joku kerta Päivi voisi opettaa kranssien tekoa, Annukka taas voisi näyttää meille, millä keinolla hän loihtii huonekaluihin niin kauniin kuluneen maalipinnan. Sisutustavaroiden vaihtoillankin voisi pitää. Jokaisella on varmasti kaapissa jotain kaunista jonka voisi laittaa kiertoon:))Nyt meitä on siinä seitsemän naista mukana ja pyrimme noin kuukauden välein tapaamaan. Meillä oli hauskaa ja juttua olisi riittänyt vaikka kuinka;))
Terkkuja kaikille Vintage Remmiläisille:))



Olin muutama viikko sitten Raumalla hieman kiertelemässä kirpputoreja. Vinkkinä sanon, että sinne kannattaa lähteä hiukan kauempaakin, sillä kirpputorien lisäksi siellä on runsaasti ihania sisustusputiikkeja:))Tälläiset vanhat ganger merkkiset ompelukoneen jalat sain saaliiksi hinta 20€. Heti kun näin jalat, niin muistin vanhan rottinkisen sohvapöydän joka on ollut leikkimökissä jo kauan. Siitä sain oivan kannen. Valkoinen lampunjalka löytyi (2€) ja siihen toiselta kirpparilta aiemmin löytynyt vanha varjostin, jonka tuunasin vanhalla helmikaulakorulla:))

Äitini vanha kirja Eino Leinon kootut teokset. Kirja on kulunut ihanan näköiseksi.

Tämä ihana tyynyliina suorastaan huusi päästä meille:)) Se oli kirpparilla jossain ylähyllyllä kaiken muun tavaran alla ja silmäni kun näkevät kaiken pitsisen;))niin bongasin sen sieltä..hinta oli 5€:))

Lasipurkkeja on tarttunut jo muutamia matkaan. Näissä purkeissa muuten hinnat voivat vaihdella ihan älyttömästi..Muutamia olen löytänyt parilla eurolla ja toisilla kirppareilla pyydetään kymppejä?? Vanhat kynttilänjalat ovat huutokauppalöytö 4€..

Kaikkea kivaa ja ihanaa löytää myös pikkurahalla, jos vain on mahdollisuus kiertää. Mutta, aika rientää ja kohta on jo maaliskuu:)))Tulevana viikonloppuna alan istutuspuuhiin. Jonkin verran olen kerännyt itse siemeniä ja ostanutkin olen muutaman pussin;))Kodinhoitohuoneemme ja pikkukasvihuoneeni täyttyy multapurkeista..Aina se palkitsee ruhtinaallisesti kun mullan seasta alkaa näkymään pieniä alkuja:))
Mutta, se onkin jo toinen tarina..
Ihanaa viikonloppua kaikille täällä piipahtaville:))

Hanneloore

30 kommenttia:

malla kirjoitti...

hyvä idea tuo vintage remmi! ja taas niiin ihania kuvia:)

tina kirjoitti...

Hauska idea tuo vintage remmi!Kauniita löytöjä.

Mukavaa loppuviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran.Odotan innolla seuraavaa vintage remmin tapaamista,viimeksi kun en ollut mukana.Nähdään 10.päivä
Kati

Krisse kirjoitti...

Mukava porukka teillä tuo Vintage remmi...
ja voi noita sinun löytöjä..ihaillen katselin kuvia aika monta kertaa..
torstai illan terkut sinulle toivottaa Krisse

Hannukka kirjoitti...

Kiitokset mukavasta postauksesta, olenkin jo odotellut ;)

Tosi hieno idea tuo Remmi ja hienoa, että olette päässeet sanoista tekoihin.

Hannukka

"Kantriina" kirjoitti...

Ompa teillä mukava remmi koolla :)
Tosi hauskalta kuullostaa ja puhetta taatusti piisaa, kun kaikilla on sama intohimo: sisustaminen :)

Mukavaa viikonloppua!

päivi kirjoitti...

kivalta kuulostaa tuo "remminne"<3
täälläpäin ei sellaista saa kyllä millään kokoon:(
ostoksesi ovat suloisia ja niin edullisiakin....tyynyliina erityisesti mieleeni<3
täällä on jo siemeniä kylvetty ja ihkut tomaatit sirkkalehdillä:)
kymmenet siemen pussit vain keväämpää
odottelevat.....
leppoisia alkukeväänpäiviä kauniiseen kotiisi, halauksin päivi

jaana kirjoitti...

Ihanan jengi olette perustaneet :) Hauska idea!

Ja ihania löytöjä - meilläpäin kirpparit niin surkeita ettei täältä löydä yhtään mitään :(

Jossu kirjoitti...

Samanhenkisten ihmisten kanssa juttua ja ideoita varmasti riittää. Hauska idea. Ihania löytöjä olet tehnyt ja kuvasi ovat tosi kauniita.

Tiina kirjoitti...

Onnea "Remmille"!!! :)
Kauniita löytöjä olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Upeita kirppislöytöjä. Varsinkin nuo ompelukoneen jalat. En ole kyllä täälläpäin nähnyt kirppiksillä mitään noin hienoja juttuja. Tai sitten en vaan huomaa niitä. Lähikirppari lopetti, joten täytyisi etsiä uusia kirpparituttavuuksia. Yleensä aina vaan käyn lähikaupungissa (Porissa) niin myöhään ostoksilla, ettei silloin ole auki enää mikään kirppis.

Hieno tuo remmi-idea. Kerrothan meille lukijoille sitten tapaamiten parhaat ideat, että mekin päästään hieman henkeen mukaan?

Mukavia tapaamisia teille :)

maano kirjoitti...

mieletön idea tuo remmi :) takuulla kivaa ja ideoita antavaa :) upeita oli myös hankintasi :)

Olivieno kirjoitti...

Upeita löytöjä! Mahtaisitko saada emänniltä luvan julkaista kuvia remmin kotoa?

Kirsi kirjoitti...

Vintage remmi kuulostaa hyvältä! Pitäisi tänne Hesan suuntaankin perustaa sellainen.
Ostoksesi ovat kauniita.

Kirsi

Minttu kirjoitti...

Heippa Hanneloore,
Kauniita kuviasi ihastelemassa ja ihania löytöjä olet tehnyt... :) Kuulostaa tosi hienolta ja antoisalta idealta tuo teidän remmi... Toivottelen ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!
-Minttu-

Maria G kirjoitti...

Ihastuttava koti teillä! Olen varmasti sanonut sen ennenkin :)
Kauniita tavaroita olet löytänyt. Mullakin ois hakusessa tuollainen vanha ompelukoneen alusta. Siitä saa kyllä tosi kivan pöydän. Mukavaa viikonvaihdetta!

Marge kirjoitti...

Ihastuttavia löytöja olet tehnyt!
Ja hauska toi "remmi"idea!
Leppoisaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kivalta tuo teidän Vintage remminne:)
Aivan ihania löytöjä olet tehnyt!
Osaat niin kauniisti sisustaa, että tässä istuisi ja ihastelisi näitä kuvia vaikka kuinka kauan:)
Mukavaa lauantaita!

Nanna kirjoitti...

Heippa!

Vitsit, miten hyvä idea!! Tuo on kyllä ihan pakko kopioida. Yrittää ainakin!

elina kirjoitti...

Vitsit, kun on kiva juttu tuo remminne. Olisipa kiva saada tännekin sellainen.
Olet taas tehnyt ihania löytöjä kirppareilta. Kokkolassakin on yksi minusta kiva kirppari, muut ovat surkeita.

Lumipyry kirjoitti...

Remmi on hieno idea, ja täällä riittää aina kaunista katseltavaa. Ihaillen ihmettelen taitoja ja energiaa loihtia vanhasta uutta.

Nicole kirjoitti...

Vintage Remmi on ihana idea! Täällä joskus tuntuu siltä, että tuttavapiirissä ei ole ketään jolla on samanlainen maku, onneksi on blogimaailma olemassa.
Ihania löytöjä olet tehnyt Raumalta! Käymme ainakin kerran vuodessa Raumalla matkalla Turkuun. Vanha kaupunki on ihana! Kirpputorilla en ole käynyt (vielä!!), antiikki- ja sisustusliikkeissä kyllä!

taburetti kirjoitti...

Olettehan mukava "remmin" kehittäneet, varmasti ihanaa ja on mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden kanssa.... niin syntyy uusia upeita ideoita!!
Mukavaa alkanutta maaliskuuta!!
Jaana

Sirkka kirjoitti...

Kuulosti hyvältä tuo vintage remmi...itse olen sitä myös harrastanut ystävieni kanssa:)))
joillain kerkiää kyllä syömään ihania herkkujakin, toisilla taas ainoastaan kahvikuppi kädessä, kun ei malttais pöydässä istua:) riippuen tietenkin asunnon koosta ja kuinka kauan siellä "tähystellään" hih, aina on hauskaa kuitenkin!

Olet onnistunut ostamaan kauniita tavaroita kotiin, joista saa hyvän mielen lisää.

Kevään viserrystä!

Helmiina kirjoitti...

Mukavia löytöjä. Varsinkin tuo ompelukoneen jalka. Hienon pöydän teit! Vintage-remmi on muuten tosi kiva idea. Pitäisköhän itsekin perustaa joku sen tapainen?

Nina kirjoitti...

Tuo Vintage-remmi kuulostaa hyvältä! Meillä on täällä kylällä hiukka samantapaista toimintaa, kun kuulun kyläjaoston hallitukseen ja siihen poppooseen on jostakin syystä eksynyt muutama paljon erilaisia näpertelyjä harrajastavia rouvia ja meidän kesken on aivan ihania sessioita tiedossa mm. myyjäisten muodossa.

ANNI kirjoitti...

Mahtava idea mielestäni tuo Vintage-remmi! On hienoa, jos livenäkin pystyy tapaamaan samat kiinnostuksen kohteet ja samanlaisen maun omaavia ihmisiä! Siitä kivana korvikkeena toimii hienosti tämä blogimaailma:) Tosi upeita löytöjä olet tehnyt, täytyypä pitää Rauma mielessä, jos ohi ajelee joskus! Mukavaa torstain jatkoa sinulle! t.Anni

mimmuli kirjoitti...

Ihana vintage remmi idea=) Ja mitä ihania löytöjä oletkaan tehnyt!

Tuikku kirjoitti...

Hei,vau mikä idea tämä remmi! Voi, että kun löytyisi täältä samanlainen porukka, niin laittaisi just kasaan:)
Ja kirpparilöydöt....voih. Täällä saa ravata kirppareita kieli vyön alla, ja tuntuu ettei koskaan löydy mitään.
Mukavia keväisiä päiviä!

Tiina kirjoitti...

Upea vanha ompelukone! Tuollaisen mäkin voisin ottaa.