keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Elämän värejä...




Vuosi 2011 alkaa olla loppusuoralla ja varmasti jokainen meistä on saanut tänä vuonna kokea jotain hienoa ja ihanaa sekä vähemmän mukavia asioita. Erilaiset tapahtumat ja vaiheet vain kuuluvat elämään..

Itselläni kun alkaa nelikymppispäivä lähestyä, niin sitä ehkä alkaa ajattelemaan elämää hieman eri kantilta..Elämä ei enää ole niin mustavalkoista kuin ennen ja syvälliset asiat ovat saaneet enemmän tilaa. Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että lapset ovat taas hieman isompia ja pärjäävät jo itsenäisesti toisissa asioissa. Se on tuonut mukanaan helpotusta arkeen, mutta myös tietoisuuden siitä, että lapset todella jonain päivänä irtaantuvat minusta. Ajatus siitä aiheuttaa minussa surua ja pelkoa tulevaisuudesta. Mitä sitten kun lapset todella lähtevät? Miltä se oikeasti tuntuu?? En halua ajatella asiaa vielä sen enempää, koska siihen on vielä monta vuotta:)) Nyt minulla on vielä tilaisuus ottaa heidät viereeni nukkumaan sekä antaa heille varauksetonta rakkautta ja ihailua. Lapset päättivät viettää vappua keskellä jouluvalmisteluiden ja oli siinä naurussa meillä pitelemistä kun he esiintyivät.





Jouluvalmistelut ovat varmasti monella täydellä teholla käynnissä ja tämä odotusaika onkin sitä parasta aikaa. Kaikki on hieman jännittävää ja salaisia tonttuja liikkuu joka puolella..Meilläkin käy joka yö kaksi tonttua, Virnetleeni ja Korsetlaavi tuomassa kalenteriin yllätyksiä. Voi sitä joka aamuista juoksua ja riemua katsomaan yllätystä.




Tässä muutamia kynttilävirityksiä...








Oikein ihanaa joulun odotusta kaikille tutuille ja tuntemattomille:))
Minä olen saanut paljon elämässäni apua Jumalan enkeleiltä ja haluan laittaa tähän loppuun kauniin enkelirunon. Enkeleitä elämääsi<3<3<3<3<3

Hanneloore


Puhun enkeleiden kanssa
niin kuin puhutaan äidille, veljelle,
pyydetään apua sellaiseen mikä saa
sormen jumalankin suuhun
Enkelten nauru jos mikä kykenee muuttamaan
mustan valkoiseksi
tekemättä vääryyttä yhdellekkään värille
Enkeleille ihmeet
ovat pelkkä järjestelykysymys
Niin vajaavaiset ovat tämän vajavaisen pään
kaksi kuumottavaa korvaa,
eivät kuule enkelten naurua
Kolmas korva on tukossa
syvästä murheesta
ja ihmisten typeristä puheista

-Tommy Taberman-

Ei kommentteja: