tiistai 6. maaliskuuta 2012

Olen ihan tyytyväinen:))Vuosi on jo pitkällä ja tuntuu että sisutusrintamalla on vain hiljaiseloa meneillään..Monta vuotta tuli intohimoisesti harrastettua sisustusta ja kirppareilla kiertelyä. Nyt on elämässä ollut niin paljon opiskelua ja työtä, että sisutusasiat ovat saaneet levätä.
Meillä kotona kokoontui sunnuntaina meidän monivuotinen sisutus- eli Vintageremmi. Terkkuja naisille! Meitä on seitsemän ihanaa naista koolla noin seitsemän kertaa vuodessa.
Minulle tuli ennen sunnuntaita olo, että eihän minulla ole mitään uutta näytettävää naisille..:((En ole saanut tehtyä yhtään tuunailuja tai muuteltua paikkoja. No, laitoin kuitenkin hieman paikkoja järjestykseen ja siivoilin tietenkin. Katselin kotiani arvostellen..Tajusin, että kotini on juuri sellainen kuin sen pitääkin olla:))En haluaisi muuttaa tällä hetkellä mitään. Se oli vapauttava hetki! Aina ei tarvi olla jotain uutta ja kodin ei tarvitse elää jatkuvassa muutoksessa. Naiset tulivat ja meillä oli taas todella mukavaa. Sain paljon ihania ideoita ja kiitos ihanista tuliaisista! (mm.kuvissa näkyvä valkoinen ommeltu saapikas)
Tiedän, että kyllä minunkin sisutusintoni palaa takaisin. Nyt on siis aika vain nauttia omasta kodista.
Tässä ihania kynttilöitä, joita yksi ryhmämme naisista askartelee. Kuvissa oleva valkoinen pieni kaappi tarttui silmiini eräässä ihanassa hyvinvointi alan yrityksessä eli Porin Hyvinvointicenterissä . Siellä se seisoi viimeisessä nurkassa ja siinä säilytettiin hoitolan pyyhkeitä. Kysyin rohkeasti hoitolan omistajalta josko hän myisi sen minulle:) Ja, nyt se on meillä melkein kunniapaikalla!
Kevättä ja aurinkoa teille kaikille ystävilleni:))

Hanneloore

9 kommenttia:

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Kauniita kuvia kodistasi.
Tuo kaappi on juuri sellainen mitä olen mökille haeskellut. Vautsi upea.

Unknown kirjoitti...

Näin se on! Joskus kun inspis tulee se vie mukanaan..ei aina tarvitse touhuta jotain..ja mukana olet ja mukana pysyt..kuivuu vielä kokoon ilman sinua!!oot rakas :))

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta sunnuntai-iltapäivästä! Monta uutta ideaa sain (kun vaan joku toteuttas)... Ja lisää ideoita saadaan ensi kerralla. Kyllä tämä vaan on niin kivaa, että pois ei voi jäädä! Aurinkoa päiviisi toivottelee Riitta

Hanneloore kirjoitti...

Voi teitä ihanat naiset:))Mukana olen ja pysyn!!Kiitos ihanista sanoista B..oot myös rakas! Ja kohta linkitän ihanan kotisi kuvia tänne..

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koti!Se on ihanaa joskus vaan nauttia omasta kodista...välillä jatkuva laittaminen ja uuden ostaminen tuntuu ihan turhalta ja stressaavalta.Itsestä tuntuu,että maailma on niin täynnä kaikkea ihanaa tavaraa,että täytyy vaan välillä laittaa silmät kiinni.Pääasia,että koti näyttää omaan silmään hyvältä.

Mervi kirjoitti...

Millään ei jaksa koko aikaa touhuta ja tehdä jotain uutta. Pääasia että viihtyy omassa kodissaan. Sulla on kaikkee ihanaa talo täynnä, saatkin olla onnellinen. :D Itse olen onnellinen että saan olla mukana näin ihanassa jengissä, ihanien naisten kanssa.

Mervi kirjoitti...

Millään ei jaksa koko aikaa touhuta ja tehdä jotain uutta. Pääasia että viihtyy omassa kodissaan. Sulla on kaikkee ihanaa talo täynnä, saatkin olla onnellinen. :D Itse olen onnellinen että saan olla mukana näin ihanassa jengissä, ihanien naisten kanssa.

Eeviregina kirjoitti...

Kauniin kaapin olet löytänyt. Ja
teillä on tosi kaunis koti.
Olen joskus lueskellut blogiasi, mutta hukannut sen ja nyt laitoin luettelooni, etten uudelleen hukkaa!
Mukavaa aurinko-viikonloppua!

Krisse kirjoitti...

Kauniit on kuvat kauniista kodista. Mukavaa kevää odotusta...