tiistai 29. heinäkuuta 2008

Tuunauksia ja elämää..

Nyt se sitten on alkanut, nimittäin valkoinen valloittamaan meidän synkimpiä esineitämme. Ostin tämän tumman kaapin muutama vuosi sitten ja ensin laitoimme oviin lasit keventämään sitä. Teidän ihania vaaleita huonekalujanne kun katselin, niin alkoi tuntua että nyt kaappi vaihtaa väriä. Sitten vetimet vaihdettiin ja pitsit ikkunoihin niin siitähän tuli oikein ihana!
Innostuneena tästä maalasin tänään myös sängynpäätymme, vanhan kehdon ja vielä jalkalampun jalankin:)
Mies on vain pyöritellyt päätään.. mutta, hän on jo alistunut kohtaloonsa olemaan ikuisen tuunaajan apulainen..
Pitää kiittää miestä tänään kyllä kunnolla;)


Ja tuo peilipiironki on viimeisin löytöni. Eikös olekin aikas ihana;)))
Se saa myös valkoista pintaansa ja fasettireunaisen peilin. Se on ollut eräällä tutulla papalla suulissaan vuosikymmenet ja sitä ei koskaan ns.tehty loppuun.
Tässähän puuhaa taas riittää...
Nyt aion pyhittää näin ihanan päivän lasten kanssa puuhailuun. Lähdemme varmasti mökille, lapset pääsevät uimaan ja varmaan teemme veneretken:))
Kiitos muuten kaikille vierailijoille ja kommentoijille erityisesti!
Käyn vilkuilemassa ihania blogejanne ja aina kun vaan aikaa on eli yöllä ,niin myös kommenttini yritän jättää:)



Tässä olen jo laittanut maalarinteippiä toiseen lasiin'


Lapsityövoimaa..:)lapset nauttivat kun saavat osallistua äidin puuhiin..


19 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Aina sitä jaksaa ihmetellä, että miten maali tekee ihmeitä! Tosta kaapista tuli todellinen kaunotar pitseineen päivineen!

Mä olen tullut siihen tulokseen, että toi huonekalujen yms. vaaleneminen kuuluu osana naisten kehitystä/on osa elämää kuten esim. uhmaikä taikka murrosikä:) Taitaa yleisimmin iskeä siinä vaiheessa, kun 30 alkaa lähestyä;D
Tuossa onkin selityksen tynkää noille miespuolisille, meillä ei vaan mene läpi, on niin kova kallio vastassa! Kauhulla odotankin sitä, kun saan aikaiseksi sanoa, "ja vessan seiniin tuleekin sitten muuten VALKOISEKSI MAALATTU kokopaneeli, Rakas!"...

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihania, ihania kerrassaan!
Luulin että pääsen huomenna minäkin esittelemään "uutta" sängyn päätyä mutta iskikin ehkä päivän reissu Tampereelle hakemaan rokokoo kalustoani jonka huudon olin voittanut.

Marja Kristiina kirjoitti...

Sepä se, valkoiselle kun antaa pikkusormen niin... :-)

Kyllä, maali tekee ihmeitä, upeat tuli!! Ja peilipiironki on kerta kaikkiaan kauneinta mitä olen nähnyt aikoihin *huokaus*

Sarppa kirjoitti...

Niinpä valkoinen vie mennessään... ihania tuunailuja olet tehnyt...koskahan minä saisin inspiksen tehdä yhtään mitään? no sitä odotellessa katselen teidän ahkerien aikaansaannoksia

Mukaa mökkeilyä

Tiina kirjoitti...

Voi kuinka kaunista jälkeä olette suditelleet, niin.. on se vaan kumma miten tuo vaaleuden hurma tarttuu.. ;) ihania kaikki!!!

jaana kirjoitti...

Kauniita, kauniita!!!
Kertakaikkiaan ihania huonekaluja!

päivi kirjoitti...

kylläpä sinulla kauniita kalusteita onkin!
ja valkea maali saa useinkin ihmeitä aikaan...
työ palkitsee kyllä ahkerat maalarit...
meillä sitä valkeaa maalia lukemattomia litroja kulutettu vuosien varrella on.. enkä ole vielä kyllästynyt !
terkuin maalari pohjoisesta!

Elsa kirjoitti...

Heips! Tulin vastavierailulle... Ahkera Sinäkin olet ollut... Kyllä valkoinen maali muuttaa, nyt tuo lipasto näyttää raikkaalta ja puhtaalta, itse asiassa se näyttää eri huonekalulta. Sama pätee sängynpäädyssäkin. Onneksi on olemassa maalipurkki ja suti, ja tietty ne apulaiset.

Kyselit Hgin sisustusliike-tarjontaa, muutama mielestäni hyvä:
White on White Bulervardilla
Papagena Etelä Espalla
Moko Market Perämiehenkadulla
Don Goffo ja S.A.L.I molemmat taitavat olla Korkeavuorenkadulla
Pino Annankadulla
Laura Ashley Pohjois-Espalla
Annima Munkkiniemessä, ja sitten Mannerheimintiellä (Tullipuomin Shellin lähellä) on Pikari-niminen liike, en ole siinä käynyt, mutta se vaikuttaa aikas namupalalta.

Tervetuloa Helsinkiin, kun on sen aika!

Kesäisin ajatuksin,
Elsa

mimosamamma kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kalusteita! Ja ei ole valkoisen voittanutta...Marja Kristiina sen hyvin ilmaisikin jo, eli jos antaa sen pikkusormen niin...:) Minulla on aina varalla purkit valkoista ulko-sekä spray-maalia, eihän sitä koskaan tiedä milloin inspis iskee. Ja kamalaa jos se tulee, eikä talosta löydy maalia, auto miehellä ja rautakauppa huitsin nevadassa. Silloin tulee hiukan levoton olo:)))
Possumamman kanssa muuten olen samaa mieltä tuosta naisen kehityksestä värien suhteen:)

Antoisia maalaushetkiä ahkeralle tuunaajalle:)
t.Marja

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania huonekaluja siulla. Ja samaa kohtaloa niillä meilläkin.
Varsinkin tuo peilipiironki laittoi ihastuksesta huokaisemaan!

Tiia kirjoitti...

Todentotta! Ihanaakin ihanempia olet maalaillut!!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tosi ihana kaappi ja sängynpääty ja tuo peilipöytähän on oikea kaunotar!Vaikka hommia noissa kyllä riittää!:)

Liina kirjoitti...

Valkoinen on ihana väri! Upeita kuvia täällä sinulla muutenkin!

Anki kirjoitti...

Moikkelis Hanna!

Täytyy ihailla tuota tarmoa millä olette hommia paiskineet. Tuo kaappi on aivan hurmaava ja vanhasta peilipiirongista loihdit varmasti saman luokan kaunottaren =0)

Mukavaa ja aurinkoista elokuun ensimmäistä viikoloppua, toivotaan vielä kesän lämpöä ja huumaavia tuoksuja hämärtyviin iltoihin***

Cia kirjoitti...

Voi miten ihania kalusteita<3Tuo peilipiironki on tositositosi kaunis,voin jo kuvitella miltä se tulee valmiina näyttämään:)

Olivieno kirjoitti...

Voi miten ihana blogi sinulla! Ihania ideoita saa katselemalla kivoja kuvia. Upea saavutus teidän kodin laitto!

Satu kirjoitti...

Vastavierailulle pyrähdin...ja oih, mitä ihanaa täältä löytyikään!

Niin kaunista jälkeä olet saanut aikaiseksi...Valkoinen valloittaa...Naureskelenkin aina asiakkaiden kanssa, kun tänä kesänä suunnilleen jokatoinen on pyrähtänyt ovesta sisään selitellen valkoisia maaliläiskiä käsissään..:) Sitä on nyt liikkeellä...

Sirkka kirjoitti...

Valkoista valkoiselle...no niin ihanaa jälkeä olette saanet aikaisksi...Suur kiitos siitä hänelle kuka liekään on keksinyt valkean maalin!
Elsan luettelemat ovat myös kaikki minulle tuttuja, Pikari Nyberistä olenkin saanut itselleni hyvät ystävät pariskunnasta, toinen entisöi , kunnostaa vanhoja huonekaluja, ja toinen seinän takana myy uutta ja vanhaa, mutta liike on todella pieni,muutama mahtuu kerralla sisään:))

Mukavaa nautinnolista viikonloppua.

-Satu- kirjoitti...

Ihana kaappi ja lasiovet! Minä olen vasta aloitellut maalaamaan vanhoja mäntykalusteita valkoiseksi, eikä se vaikeaa ole. Se on vain se aloittaminen ja vie kyllä vähän aikaakin. Sängynpäätyä olen myös miettinyt jos maalais sen valkoiseksi tai päällystäis kankaalla. Mukava katsoa omaa kädenjälkeä ja pienellä vaivalla saa kalusteista paremman näköisiä. Ihana blogi, oli kiva vierailla :)